Gràfiques Ferpala aconsegueix posicionar-se entre les 231 empreses més grans del sector

La nova edició de l’informe Plimsoll “Impremtes (Catalunya, 2020)” analitza els resultats comercials i financers de les principals empreses d’aquest sector en l’últim any, segons les dades que elles mateixes dipositen al Registre Mercantil. L’estudi sectorial permet verificar l’estat de salut, el valor de mercat estimat i el potencial de creixement per a 2020 de cadascuna d’elles.

L’estudi Plimsoll examina en detall el rendiment i la solidesa financera de les 231 empreses líders. El posicionament de Gràfiques Ferpala SL en el mercat es defineix pel creixement de la seva facturació en els darrers anys i els indicadors de rendibilitat, productivitat, liquiditat, endeutament i solidesa financera; ocupant la 7a posició entre les entitats amb el ROA més alt. 

L’edició de febrer de l’anàlisi Plimsoll revela que el sector de la impressió a Catalunya s’ha mantingut estable amb un lleu creixement de l’0,1% en l’últim exercici. 55 de les 231 empreses analitzades presenten una taxa de creixement interanual superior al 10%. 

 

Ferpala retalla posicions respecte la resta de competidors

La imprenta vilanovina s’ha mantingut en facturació però ha aconseguit tenir un marge de rendibilitat més alt degut a l’optimització de recursos propis amb una reestructuració interna. D’aquesta manera també ha pogut apostar per una actualització de la maquinària per donar un millor servei.

A banda d’invertir en tecnologia comprant la nova màquina d’impressió digital, Ferpala ha incorporat també una màquina de plastificar per poder atendre més ràpidament les comandes que necessiten aquest servei.

Aquest darrer exercici, Gràfiques Ferpala també ha invertit en un servidor virtual que els permet optimitzar la informació i els documents molt més ràpidament.

 

Si necessiteu un partner per a ser el vostre proveïdor integral en serveis gràfics, no dubteu en posar-vos a les mans de Gràfiques Ferpala. #preparats