Fidelitza els teus clients!

Vols saber en quins dies cauen les festes o programar ja les teves vacances per poder fer aquell viatge que et fa tanta il·lusió?

banner face 851x315 calendaris

A Gràfiques Ferpala hi trobaràs la millor oferta de calendaris de sobretaula!  I a més, si ho vols, et fem tot el disseny COMPLETAMENT GRATIS!!

Vine a Ferpala i aprofita aquesta oferta única per a empreses!! Amb qualitat Offset Garantida!

COSES QUE CAL SABER DEL 2016:

-En quins dies cau el Carnaval de Vilanova: http://www.carnavaldevilanova.cat/index.php/el-nostre-carnaval/els-propers-carnavals

-Dies festius de 2016: http://economia.elpais.com/economia/2015/10/18/actualidad/1445200505_836567.html

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

Ferpala Vilanova celebra el seu 40è aniversari a tot el Garraf i el Penedès

Gràfiques Ferpala arriba al seu 40è aniversari sent una impremta de referència a Vilanova i la Geltrú i Sitges, així com a la resta de la comarca del Garraf i el Penedès.

fachadaPer celebrar l’aniversari, des de Ferpala estem programant un conjunt d’ofertes, descomptes i obsequis amb els quals volem agrair la confiança rebuda per part dels nostres clients d’impressió i retolació des de l’any 1975.

Revistes, díptics, cartells, rètols, roll-ups,…tots aquests productes, i molt més, els podreu trobar amb descomptes durant la segona part de l’any a Gràfiques Ferpala Vilanova.

Més de 4.000 clients han passat per l’impremta els darrers 40 anys. Moltes gràcies per la confiança! I ja ho sabeu: qualsevol cosa que necessiteu, a Ferpala la trobareu!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari