Desinfectant de mans i dispensadors de gel

Lluitem contra la Covid-19

Disposem de gel desinfectant de mans industrial a més de diferents models de dispensadors de gel desinfectant de mans per al vostre comerç o negoci, ideals per posar a disposició dels treballadors i clients el líquid o alcohol desinfectant de mans.

La nostra solució hidroalcohòlica “líquid desinfectant de mans” es presenta en envasos dosificadors d’1 litre, pack de 3 ampolles dosificadores d’1 litre i garrafes de 10 litres i és apta tant per a la higiene i desinfecció de mans com per a la desinfecció de tota mena de superfícies i objectes: mostradors i altre mobiliari, teclats, ratolins … Convertint-se en un element indispensable en tot negoci, empresa, oficina i comerç en general.

dispensadores de gel + dosificadores liquido desinfectante

Desinfectant de mans i superfícies

Desinfecció higiènica de mans i pell

Concentració d’aplicació: 3-5 ml / desinfecció.
Les superfícies o mans tractades han de romandre humitejades pel producte durant un període mínim per a la seva eficàcia.

Temps de contacte mínim:

  • Bactericida (Bacteris estàndard): 30 segons
  • Fungicida (fongs): 30 segons
  • Micobactericida: 60 segons
  • Virucida (ex. Virus de la grip, coronavirus): 30 segons

Aparença: líquid incolor
Olor: alcohòlic
Densitat: aprox. 0,87 g / ml

Registre sanitari: BAuA: Higiene humana (N-89471)

Disponible en ampolles d’1 litre (es venen en packs de 3 ampolles i inclouen 1 pulveritzador d’spray) i garrafes de 10 litres.

ENTREGA RÀPIDA: Les comandes rebudes d’aquest producte se serviran entre 2-3 dies hàbils.

Marcació conforme al Reglament (CE), núm. 1272/2008

dosificador desinfectante

Solució hidroalcohòlica desinfectant (producte exclusiu)

En 30 segons, elimina tots els virus! Ús específic per a mans i tot tipus de superfícies. No cal fregar, ni fer servir draps. Només amb pulveritzar-ho elimina tots els virus.

Fes la teva reserva

Veure més productes anticontagi a la nostra botiga online

Dosificadors de gel desinfectant de mans

dispensador gel desinfectante de manos

Dispensador de gel desinfectant de mans “CLASSIC”. Disponible on i quan es necessita. És una forma efectiva de crear un entorn de treball més higiènic. Li resultarà molt fàcil trobar el lloc que millor encaixa en el seu negoci: portes d’entrada/sortida, hangar, magatzem, zones de càrrega/descàrrega… Fàcil de muntar i desmuntar en menys de 5 minuts.

Inclou marc per a notes, calaix per posar el dispensador de gel, barra d’alumini, base d’acer anoditzat i cingles per fixar el dispensador al calaix.

1550 x 350 mm. Alçada dispensador 900 mm.

Fes la teva reserva

Veure més productes anticontagi a la nostra botiga online
dispensador desinfectante de manos

Dispensador de gel desinfectant de mans “EASY”. Disponible on i quan es necessita. És una forma efectiva de crear un entorn de treball més higiènic. Li resultarà molt fàcil trobar el lloc que millor encaixa en el seu negoci: portes d’entrada/sortida, hangar, magatzem, zones de càrrega/descàrrega… Fàcil de muntar i desmuntar en menys de 5 minuts.

Inclou calaix per posar el dispensador de gel, barra d’alumini, base d’acer anoditzat i cingles per fixar el dispensador al calaix.

1150 x 330 mm. Alçada dispensador 900 mm.

Fes la teva reserva

Veure més productes anticontagi a la nostra botiga online