40 anys d’experiència en impressió i retolació

Som una impremta històrica de Vilanova i la Geltrú amb més de 40 anys d’experiència que oferim tot tipus de serveis gràfics: impressions offset i digitals (targetes de visita, flyers o fullets: díptics, tríptics; carpetes personalitzades, catàlegs…) treballs de retolació (de vehicles d’empresa, lones, vinils, rètols estàndard i lluminosos… ) així com de tot tipus de cartelleria i senyalització, packaging o disseny d’envàs, disseny editorial (llibres, revistes…), litografies, disseny de logos i en general de tot lo relacionat amb la imatge corporativa,  incloent la confecció de segells de cautxú o goma personalitzats. 

La nostra impremta està ubicada a Vilanova i la Geltrú, però el nostre àmbit de treball abasta tota la comarca del Garraf (Sitges ,Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Canyelles…), el Baix Penedès (el Vendrell, Calafell, Cunit…), l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d’Anoia…), així com altres municipis situats a les províncies de Barcelona i Tarragona principalment, i són cada dia més els clients que contracten treballs d’impremta des de qualsevol altre punt d’Espanya.

Després de dues generacions i 40 anys d’experiència (1975-2015), Gràfiques Ferpala s’ha convertit en una de les principals impremtes a la comarca del Garraf, esdevenint una empresa de qualitat i deixant enrere les petites impressions en offset. Realitzem el disseny gràfic aplicat a qualsevol dels desitjos dels nostres clients, partint des de zero, si cal, creant la imatge corporativa de la seva empresa per després aplicar-la als treballs de papereria, retolació o publicitat, amb gran qualitat i als millors preus.

El millor servei, la millor qualitat, el millor preu, i la major rapidesa, són les atencions que els nostres clients mereixen.

  • Gran equip de professionals

    Comptem amb un gran equip de professionals, cada un d’ells especialistes en el seu camp.

  • Hem incorporat nous processos d’impressió

    Hem incorporat nous processos d’impressió, tradicionals i digitals, i tecnologies d’última generació

  • Els millors resultats per als nostres clients

    Obtenim els millors resultats per als nostres clients, així com el millor servei i la major rapidesa possible, a més d’oferir sempre treballs personalitzats i exclusius.